Satama

Teersalo, Naantali

Vierasvenesatama & bilesatama

Tervetuloa vierasvenesatamaamme Teersalon rantaan, Naantaliin! Loistavasta sijainnista ja helposta saapumisesta tunnettu satamamme tarjoaa veneilijöille mahdollisuuden nauttia Suomen kesästä ja irtautua arjesta rennoissa tunnelmissa. Satamastamme löydät myös kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten vessat, suihkut ja saunan sekä rennon ravintolan. Satamamme palvelee veneilijöitä kesäkaudella vapunaatosta aina syksyn saapumiseen asti.

Uusi huoltorakennus

Teersalon rantaan on valmistunut uusi palvelurakennus. Rakennuksesta löytyvät pesukoneet, suihkut ja wc-tilat sekä keittiö, mitkä ovat niin alueen asukkaiden, vapaa-ajanasukkaiden kuin myös matkailijoiden ja veneilijöiden käytettävissä.

Peseytymis-, pyykin- ja astianpesu- sekä ruoanlaittomahdollisuuksien lisäksi tilat toimivat myös levähdyspaikkana Saariston Rengastien pyöräilijöille, odotushuoneena lossin ja yhteysaluksen käyttäjille sekä taukotilana bussinkuljettajille.

Juhli Suomen kesässä aina aamuun asti!

Bilesatamamme tarjoaa kesän kovimmat bileet ja tapahtumat upeissa rantamaisemissa! Viikonloppuihin painottuvat musiikki- ja muut tapahtumamme tarjoavat loistavat puitteet vaativammallekin bilettäjälle. Kesä on vain kerran vuodessa – tervetuloa juhlimaan bilesatamaamme!

Tervetuloa satamaamme nauttimaan palveluista ja tapahtumistamme!

Vierasvenesatama

Vierasvenesatamamme noin 25 paikkaa toivottavat niin pienet kuin isommatkin veneet tervetulleiksi. Satamaamme on helppo saapua niin Naantalista ja Turusta, kuin esimerkiksi Iniöstä ja Kustavista lyhyeksi tai pidemmäksikin aikaa.

Satamamme palveluihin kuuluvat vessat, suihkut ja sauna, minkä lisäksi satama-alueelta löytyvät kauppa ja tankkauspiste. Olennainen osa satamaamme on myös oma Wanha Salakuljettaja -ravintolamme. Olitpa liikenteessä pienellä tai isommalla porukalla, meillä viihdyt varmasti!

Bilesatama

Satamassamme järjestetään erilaisia festivaaleja ja musiikkitapahtumia, joissa esiintyvät eri musiikkilajien kotimaiset huippunimet. Esiintymislava ja festarialue sijaitsevat heti vierasvenesatamamme vieressä, joten pääset käytännössä suoraan veneestä tapahtuma-alueelle.

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan tasokkaasta musiikista sekä loistavasta meiningistä! Tapahtumiemme jälkeen bileet jatkuvat satamassa läpi yön!

Kahden hengen yöpymismökit! Hinnat alkaen 65€/yö!

Tutustu tuleviin tapahtumiimme »